Nu blir det flygplansdelar!

Bomber och granater, nu ska ni få höra! Jag har lyckats med något jag inte trodde var möjligt! Jag har nämligen för första gången i min spelhistoria vunnit riktigt mycket pengar! Och det är inte vilken sida som helst som gjorde det möjligt heller, det är en av Europas största spel- och bettingsajter som såg till att jag nu kan inkassera drygt 25 000 kronor. Efter att ha tröttnat lite på andra sidor så bestämde jag mig för att prova just Nordicbet, som jag har hört mycket gott om när det kommer till vinstmöjligheter.

Jag vill också prova på något nytt spel, och det var framför allt casinospelen som lockade, då jag är en riktig gambler och gärna sätter min slantar på turen. Det första som slog mig när jag började använda Nordicbet är hur enkelt det är och hur enkelt det är att förstå de olika spelen. Så jag provade på något som jag aldrig tidigare spelat, nämligen roulette.

Efter ett antal omgångar lyckades jag faktiskt pricka rätt siffra, vilket är tanken med roulette, att man alltså ska satsa på ett nummer på bordet som sen kulan ska trilla ner på. Och jag gjorde det! Jag satsade på tre nummer hela tiden och lyckades tillslut då träffa ett, och det gav riktigt mycket tillbaka om man ser på hur mycket jag satsade. Det var en kick och nu har jag äntligen råd att rusta upp planet med alla de delar som jag så länge velat ha! En helt makalös känsla.